Anders Kijken (5)

on
Vijfde dag van de cursus (Else Kramer). Oudste en ik fotograferen vanmiddag binnen. Middelste is druk met andere zaken. Hij speelt bij een vriendje. Thuisgekomen schuift hij meteen aan de keukentafel om nog een mooie kerstkaart te maken (zie ook ‘Groot hart‘).

Prima, dacht ik, dan fotografeer ik hem bij het knutselen, dat past goed binnen het thema van vandaag. Maar nee hoor, dat wil hij niet. Ik mag hem niet fotograferen, want dat leidt te veel af: ‘Zo kan ik me niet concentreren, hoor.’ En heft zijn hand op naar de camera. Ha, werkt hij stiekem toch mee, want dat is precies het thema!

Kiekje voor de bonusopdracht: combineer de opdracht van vandaag met een van voorgaande dagen.
Een buitenfoto met het ‘Anders Kijken’ thema van vandaag. Deze maakte ik ooit eerder, tijdens een vakantie in Zwitserland. Dammetjes bouwen in een bergstroompje.